Borja Gironés

Borja Gironés, Alcalde de Beniflà

Salutació de l´Alcalde

Estimats Veïns,

El passat 15 de Juny de 2019 es va celebrar el Ple d’Investidura de l’Ajuntament de Beniflà, prenent possessió del seu càrrec els 7 regidors electes en virtut dels resultats electorals del passat 26 de Maig.

Com a Nou Alcalde de Beniflà, sóc conscient del pes i la responsabilitat que comporta la confiança que el poble ha depositat en nosaltres i vull donar les gràcies a tots els veïns per aqueixa confiança, i presentar-vos a l’equip de govern, així com les línies bàsiques en les quals basarem la nostra gestió, en els pròxims anys.

Treballarem amb Il•lusió, Humilitat i lliurament absolut, perquè són molts els projectes i idees que plasmem en els nostres programes electorals, i el nostre compromís amb Beniflà és ferm i responsable.

Un Ajuntament per a TOTS i TOTES, per al nou equip de govern, tots i totes som veïns d’un mateix poble que és el nostre.

Un dels nostres principals objectius és acostar l’ajuntament a tots els veïns, donant-vos veu i fent-vos participes de les polítiques a dur a terme, per a això hem creat la nova Regidoria d’Atenció al Ciutadà.

 

L’equip de Govern està format per:

Borja Gironés: Alcalde i Regidor d’Esports, Urbanisme, Indústria, Seguretat Ciutadana i Economia i Hisenda.

Trini Ramiro: Primera Teniente de Alcalde. Regidora de Cultura, Educació, Noves Tecnologies, Medi Ambient,  Agricultura, Atenció al ciutadà i Transparència.

Esther Peiró: Regidora de Festes, Joventut, Dona i Igualtat, Cementeri i Benestar Social.

Molt prompte vos informarem de totes les dades per a contactar amb nosaltres.

Gràcies per la vostra confiança.

Borja Gironés

Alcalde de Beniflà.